Het Openbaar Ministerie in de VS doet onderzoek naar de banden tussen wijlen Jeffrey Epstein en Deutsche Bank.
Volledig scherm
Het Openbaar Ministerie in de VS doet onderzoek naar de banden tussen wijlen Jeffrey Epstein en Deutsche Bank. © Reuters

New York onderzoekt banden tussen zedendelinquent Jeffrey Epstein en Deutsche Bank

De financiële autoriteiten van de staat New York doen onderzoek naar de banden van Deutsche Bank met wijlen zakenman en veroordeeld zedendelinquent Jeffrey Epstein, meldt een bron aan persbureau Bloomberg. Epstein pleegde vorig jaar in zijn cel zelfmoord in afwachting van zijn proces.

 1. Ex-man vervolgd voor poging moord omdat hij googelde: ‘Krijgt gevangene nog pensioen?’
  PREMIUM

  Ex-man vervolgd voor poging moord omdat hij googelde: ‘Krijgt gevangene nog pensioen?’

  Een 50-jarige man uit België die zijn vrouw wurgde met een verlengkabel, ontkent dat hij ‘met voorbedachte rade’ heeft gehandeld. De vrouw overleefde de wurging door een speling van het lot. Zelfs de ambulancemedewerkers dachten dat de vrouw dood was toen zij het strak aangespannen verlengsnoer zagen. De aanklager wilde de man aanvankelijk vervolgen voor poging doodslag, maar door zijn surfgedrag is dat verzwaard naar poging tot moord. Hij riskeert twaalf jaar cel.
 2. Belgische Manchester City-fan (63) ‘voor dood achtergelaten’ na brute aanval

  Belgische Manchester City-fan (63) ‘voor dood achtergela­ten’ na brute aanval

  Een 63-jarige Belgische fan van Manchester City is gisteravond na de wedstrijd tegen Club Brugge voor dood achtergelaten op een parkeerplaats in Drongen, een dorpje bij Gent. Dat gebeurde nadat hij werd aangevallen door supporters van Club Brugge. De man had samen met 233 andere Belgische City-supporters de Champions League-wedstrijd bijgewoond in het Jan Breydelstadion. De zestiger vecht momenteel voor zijn leven.