Knuffels voor Amerikaanse familieleden die arriveren op Auckland International Airport. Corona is bedwongen. Na meer dan twee jaar zijn internationale bezoekers weer welkom in Nieuw-Zeeland.
Volledig scherm
Knuffels voor Amerikaanse familieleden die arriveren op Auckland International Airport. Corona is bedwongen. Na meer dan twee jaar zijn internationale bezoekers weer welkom in Nieuw-Zeeland. © AP

Nieuw-Zeeland heropent voor toeristen

Nieuw-Zeeland is voor het eerst in twee jaar weer vrij toegankelijk voor reizigers uit ongeveer zestig landen, waaronder Nederland. Het land sloot in maart 2020 de grenzen voor bijna alle reizigers vanwege de coronapandemie.

  1. ‘Camera’s laten zien: één verdachte gooit Hakim in water, béiden laten hem spartelend aan lot over’
    Hechtenis verlengd

    ‘Camera’s laten zien: één verdachte gooit Hakim in water, béiden laten hem spartelend aan lot over’

    De oudste van de twee Nederlandse verdachten die betrokken zouden zijn bij de dood van Hakim Mutyaba (53) in Gent, heeft vanmorgen tevergeefs geprobeerd op vrije voeten te komen. Op camerabeelden zou duidelijk te zien zijn dat niet hij, maar de andere verdachte Hakim beetpakt en van de brug in het water gooit. Ook is te zien dat Hakim nog tientallen seconden wanhopig probeert zichzelf te redden.