Nieuwe beelden tonen hoe kinderen aan ergste ontsnappen als voetballer met wagen sporthal binnenvliegt

Met videoSofian Kiyine (25), speler van OH Leuven, is donderdagavond betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval. De voetballer crashte met z’n wagen spectaculair in een sporthal in Flemalle, in de buurt van Luik. Kiyine werd afgevoerd naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. ,,We zijn geschokt en willen weten wat er is gebeurd”, aldus Peter Willems, de CEO van OH Leuven.

20 reacties

 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  welicht niet in dit geval..maar hier in rotterdam..regelmatig..jonge mensen en snelle bolides en drugs..lachgas..rijden als geestelijk gestoorden door de stad..alles ziet blauw..maar niet van de politie..
 • K. van Venen

  2 maanden geleden
  Bas...zeker als het glad is dan houdt je in. Maar dit is dom pedaal in de bodem drukken.
 • Roy Wesselink

  2 maanden geleden
  Jonge mensen en snelle bolides, levensgevaarlijke combinatie, daar, maar hier ook zat van. Misschien hetzelfde qua eisen voor snelle motoren wettelijk invoeren.
 • Bas Meijer

  2 maanden geleden
  Leuk al die reacties..persoonlijk en technisch..echter geen enkele reactie over de gladde kasseien op de rotonde..
 • M van de Giessen

  2 maanden geleden
  Vliegende spits?
 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?