Volledig scherm
Agenten staan voor het eetcafé waar gisteravond een ober werd doodgeschoten door een klant. © AFP

Ober doodgeschoten in Parijs omdat klant te lang op broodje moest wachten

Een klant heeft een ober doodgeschoten in een eetcafé aan de rand van Parijs, kennelijk omdat hij te lang moest wachten op een sandwich, zei een bron dichtbij het onderzoek.

Collega’s van de ober belden de politie nadat hij gisteravond in de schouder werd geschoten met een pistool in de buitenwijk Noisy-le-Grand, volgens de bron. Pogingen om de 28-jarige ober te redden faalden en hij stierf ter plaatse.

De schutter, die volgens een getuige zijn geduld verloor ‘omdat zijn broodje niet snel genoeg was klaargemaakt',  vluchtte weg.

Het restaurant staat volgens buurtbewoners bekend als rustig en zou pas een maand open zijn, meldt persbureau AFP. De buurt waar de schietpartij plaatsvond staat wel bekend om hoge mate van criminaliteit en drugsoverlast.

 1. Nederlandse cruisegangers stiekem naar huis gevlogen, Marathon van Tokio weert recreanten
  liveblog corona

  Nederland­se cruisegan­gers stiekem naar huis gevlogen, Marathon van Tokio weert recreanten

  Het dodental als gevolg van de virusuitbraak in China bedraagt inmiddels bijna 1700. Het totale aantal besmettingen wereldwijd staat op ruim 67.000. Het Rode Kruis heeft inmiddels gironummer 7244 geopend waarop geld wordt ingezameld om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook vandaag houden we je op de hoogte via een live-blog. Een verslag van afgelopen dagen lees je hier terug.
 2. Stuntdubbel Sandra Bullock en Cameron Diaz doodgeschoten tijdens schietpartij met ex

  Stuntdub­bel Sandra Bullock en Cameron Diaz doodgescho­ten tijdens schietpar­tij met ex

  Er heeft afgelopen woensdag een opmerkelijke schietpartij plaatsgevonden voor een miljoenenvilla in het Amerikaanse Yellow Springs. Cheryl Sanders (59), een bekende stuntvrouw uit Hollywood, werd er doodgeschoten door haar ex-man Lindsey Duncan. Die laatste zegt nu dat hij door zijn ex-vrouw en haar huidige man werd opgewacht bij zijn huis. Ze waren gewapend en richtten een wapen op hem en zijn vrouw. Hij kon niet anders dan zelf als eerste schieten.