Volledig scherm
PREMIUM
Donald Trump en First Lady Melania Trump zien koningin Elizabeth vertrekken tijdens een D-Day-herdenkingsevenement in Portsmouth. © AFP

‘Onbehouwen’ Trump is een ramp op reis

Donald Trump op reis. Het blijft wennen met deze uitzonderlijke Amerikaanse president die weinig verschil maakt tussen ‘America First’ en ‘Me First’.

Eerst het goede nieuws. Donald Trump liep deze keer niet de Britse koningin voor de voeten, hield zich keurig aan het koninklijke protocol en sprak warme woorden over de ‘very special relationship’ tussen beide landen. Ook goed: zijn toon in de indrukwekkende herdenking van de Amerikaanse oorlogshelden die in Normandië sneuvelden voor de bevrijding van Europa.

  1. ‘Politie arresteerde twee zonen van El Chapo: één ontsnapte en startte geweld’
    video

    ‘Politie arresteer­de twee zonen van El Chapo: één ontsnapte en startte geweld’

    Niet één maar twee zonen van de bekende Mexicaanse drugsbaron El Chapo werden afgelopen donderdag in het Mexicaanse Culiacán aangehouden. Ivan Archivaldo Guzman (39) werd snel bevrijd door gewapende handlangers van het Sinaloakartel en gaf vervolgens het sein tot het genadeloze spoor van geweld dat uiteindelijk leidde tot de vrijlating van zijn halfbroer Ovidio (28). Dat meldt de New York Times op basis van bronnen.