Poetin aan Xi: ‘We staan open voor onderhandelingen over Oekraïne’

met VideoBij aanvang van hun eerste ontmoeting deze week in Moskou hebben de Russische president Vladimir Poetin en zijn Chinese ambtgenoot Xi Jinping hun vriendschappelijke banden benadrukt. Ze spraken hun wederzijds respect uit en kondigden aan te zullen praten over Oekraïne.

8 reacties

 • Johannes van Dijk

  2 maanden geleden
  Pas wanneer de laatste Rus uit Oekraïne verdwenen is, en alle bezette gebieden, zoals de Krim en de Donbas weer terug in Oekraïense handen zijn, kan er onderhandelt worden. Niet eerder! En dat onderhandelen zal dan gaan, om alle schade te betalen door Rusland.
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  Ze moeten zich allebei dood schamen ze proberen de hele wereld een "Rad voor de ogen te draaien" maar een fatsoenlijk land trapt daar echt niet in.
 • Ed Noorman

  2 maanden geleden
  Die kerel liegt alles bij mekaar, voor geen eurocent te vertrouwen!
 • Jan Kelder

  2 maanden geleden
  Die Poetin kun je niet vertrouwen !! zeggen ze !! Die Chinezen kun je niet vertrouwen !! zeggen ze !! Nee de mensen in het westen zijn keurige mensen !! Vraag maar eens aan de Irakese bevolking !! Man wat hebben we daar een ellende gebracht in het Midden Oosten !! Poetin bombardeert burger bevolking !! ERG FOUT ZEKER WETEN !!! Weet u misschien ook wat wij (de geallieerden) met Dresden destijds gedaan hebben !!?? Volgens mij kun je NIEMAND vertrouwen, ja je familie (en die soms zelfs niet) !!!!!
 • A Koop.

  2 maanden geleden
  Over ? Oekraïne, met Oekraïne zal dat zijn. En met niemand anders.