Poetin rijdt zelf over Krimbrug, die in oktober deels werd vernield

De Russische president Vladimir Poetin is zelf met een auto over de Krimbrug gereden, naar het gelijknamige geannexeerde schiereiland. Russische media deelden beelden van zijn bezoek. De Krimbrug raakte in oktober deels vernield door een zware ontploffing.

11 reacties

 • Rick Oudleusen

  2 maanden geleden
  Gemiste kans...
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  Ik lees liever geen nieuws over deze "Walgelijke" man.
 • Imur Angel

  2 maanden geleden
  @de Jong: dat jij denkt dat het zo zal lopen maakt het nog geen feit, want dat zou feitelijk onjuist zijn. Ik hoop dat ze dit tuig zo ver als mogelijk terugduwen. Ik dacht nml dat we na de 2e wereldoorlog hadden afgesproken dat we dit nooit meer zo zouden doen. Heeft iemand niet zitten opletten waarschijnlijk.
 • J Verboom

  2 maanden geleden
  Hij is dus niet ziek, stervend of bang zoals onze pers dit wil laten geloven. Ook blijkt de brug toch niet zo zwaar beschadigd te zijn als voorgehouden is. Onderschat nooit een Rus, Oekraïne is er nog lang niet klaar mee zo ook de Westerse landen ze zijn uitstekende winter soldaten zoals menig leger en land dat hebben kunnen merken. Ps. Ben pertinent niet voor Rusland maar ze hebben op bepaalde zaken best wel een punt.
 • martin man

  2 maanden geleden
  Bommen op die oorlogsmisdadiger en raketten op die militaire bases in Rusland ! Ga door Oekraïne……. schiet ze de “tent” uit!
 1. Vader (54) van zes kinderen die in Oostenrijkse kelder zijn gevonden ‘bereidde zich voor op apocalyps’
  met video

  Vader (54) van zes kinderen die in Oostenrijk­se kelder zijn gevonden ‘bereidde zich voor op apocalyps’

  De 54-jarige vader van de zes kinderen die afgelopen vrijdag zijn gevonden in een wijnkelder in het Oostenrijkse dorpje Obritz, was een zogenaamde doomsday prepper. De man bereidde zich voor op het einde van de wereld. Dat meldt Erich Greil, de viceburgemeester van Obritz. De 54-jarige Tom Landon zou naar verluidt een kelder voor elk van zijn kinderen hebben gekocht.