Demissionair premier Mark Rutte loopt over straat bij het Binnenhof.
Volledig scherm
Demissionair premier Mark Rutte loopt over straat bij het Binnenhof. © ANP

Poolse regering haalt uit naar Rutte: ‘Laatste persoon die ons de les mag lezen’

De regering van Polen heeft uitgehaald naar demissionair premier Mark Rutte. De Nederlander is volgens een Poolse regeringswoordvoerder ‘de laatste persoon’ die zijn land de les mag lezen over problemen met de rechtsstaat.

4 reacties

 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Je mag van professionals verwachten dat ze zich aan de feiten houden en zich laten leiden door de wetenschap,als je je niet laat vaccineren mag je van mij je bigregistratie inleveren en je insigne n de sloot gooien dan deug je niet voor je vak,Rob scholten
 • Erna Leonards

  1 jaar geleden
  Ik heb gereageerd op het videootje van Hugo de Jonge over een eventuele lockdown. Dat het niet duidelijk op de juiste plaats terecht is gekomen, jammer.
 • Tonnie Reuvekamp

  1 jaar geleden
  Ik snap niet wat dit met rutte en Polen heeft te maken Erna leonards Tonnie reuvie
 • Erna Leonards

  1 jaar geleden
  Hopelijk halen we de vaccinatiegraad. Mensen, laat je toch vaccineren! Het zou toch te gek zijn als we weer in lockdown moeten door de vaccinatieweigeraars. Ook tegenover het ziekenhuispersoneel is het niet fair, want in het ziekenhuis liggen hoofdzakelijk ongevaccineerden. En wil je het risico lopen te overlijden of longcovid te houden na besmetting? Nogmaals een dringende oproep om die prik te halen. Alvast bedankt!