Brandweerlieden staan ​​bij een lichaam op de plaats van de aanval in Cetinje, zo'n 30 kilometer ten westen van Podgorica, Montenegro.
Volledig scherm
Brandweerlieden staan ​​bij een lichaam op de plaats van de aanval in Cetinje, zo'n 30 kilometer ten westen van Podgorica, Montenegro. © AP

Razende schutter schiet willekeurig elf mensen dood in Montenegro

Een man heeft, naar verluidt na een familieruzie, in de Montenegrijnse stad Cetinje op straat het vuur geopend op voorbijgangers. Hij schoot elf mensen, onder wie kinderen, dood voor hij in een vuurgevecht met de politie werd gedood. Zes mensen raakten volgens plaatselijke media gewond, onder wie enkele zeer ernstig.

  1. New York Times: nog niet alle documenten die Trump uit Witte Huis meenam zijn terecht

    New York Times: nog niet alle documenten die Trump uit Witte Huis meenam zijn terecht

    Nog altijd zijn niet alle documenten terecht die Donald Trump meenam toen hij het Witte Huis verliet, melden bronnen binnen het Amerikaanse ministerie van Justitie aan The New York Times. Een topfunctionaris zou dat ook aan een advocaat van Trump hebben laten weten. Dat is volgens de Amerikaanse krant ‘de meest concrete indicatie’ dat onderzoekers sceptisch blijven over de medewerking van de oud-president bij de zoektocht naar de verdwenen documenten.