President Poetin.
Volledig scherm
President Poetin. © ANP

Rusland zet in steeds slechter wordende relatie met Westen nieuw wapen in

Rusland zet in de steeds slechter wordende relatie met het Westen een nieuw wapen in: een lijst met ‘onvriendelijke staten’. De Verenigde Staten en Tsjechië zijn als eerste landen op het overzicht - waarvoor de Russische president Vladimir Poetin op 13 april al een decreet tekende - geplaatst.

2 reacties

  • HJ Veltkamp

    1 jaar geleden
    Ik snap niet waarom iedereen zich druk maakt over Rusland. China heeft al raketten staan in Servie=europesch grond gebied. En China kan die raketten echt wel op afstand besturen. ook zijn we economisch al totaal afhankelijk van China. Zonder China ligt de hele gezondheidszorg hier stil maar er rolt geen auto trekker of wat dan ook van de band. Tel daar bij op het aantal mensen in China tov Europa. Dat vind ik pas echt bedreigend
  • Andre de Kruijff

    1 jaar geleden
    Jo Biden heeft groot gelijk. Putin is ook een ras moordenaar en een pathologische leugenaar. Jammer dat de EU nog gas een olie van Rusland afneemt. De EU moet Rusland economisch verder afknijpen. Hard handelen en ingrijpen is de enige taal die deze moordenaar van wereld niveau begrijpt.