Russische bondgenoot neemt afstand van president Poetin voor de ogen van pers

Puur toeval of speelt er meer? Het was hoe dan ook een pijnlijk moment voor Russisch president Vladimir Poetin op de CSTO-top met zes voormalige Sovjetstaten. Nikolaj Pasjinian, de premier van Armenië, nam tijdens het fotomoment voor de internationale pers letterlijk afstand van Poetin.

11 reacties

 • Henk Koops

  2 maanden geleden
  Helaas was Armenië door Turks optreden in de armen van Poetin gedreven, maar daar beseft men nu, dat dit ook geen goede vriend is! Het is te hopen dat er in Turkije een andere wind gaat waaien zodat dit rust gaat geven in dit deel van de wereld. Het zou mooi zijn als de goedwillende burgers van alle landen, de handen ineen zouden slaan, maar voorlopig zal dit wel een droom blijven!!
 • Henk Schippers

  2 maanden geleden
  Een goed idee, van z,n iemand wil je toch niet vergeleken worden, alleen maar om macht, een ander zijn wil opleggen, want ik ben groot en jij is klein. Het wordt tijd dat hij (Poetin) verdwijnt.
 • Hans Huisman

  2 maanden geleden
  Wie wil nog bondgenoot of vrienden met Putin zijn. Niemand toch. Rusland wordt steeds meer geïsoleerd. Het Russische volk zal in opstand komen. Einde Putin is nabij, hoop ik.
 • JM SCHINKEL

  2 maanden geleden
  Het is niets kleins en ook niks groots maar wel iets heel bijzonders . Ik denk dat Armenie geen zin heeft om het volgendeslachtoffer te zijn . En dat dat de boodschap was.
 • L. Backers

  2 maanden geleden
  Geweldige uiting!!