Russische strijders gaan nietsvermoedend gebouw vol boobytraps binnen: Oekraïners drukken op ontsteker

met videoEen groep Russische strijders is in Bachmoet in een hinderlaag gelopen van het Oekraïense leger. De Oekraïners hadden een gebouw vol boobytraps gelegd en geduldig gewacht tot de Russen er naar binnen zouden gaan. Toen ze dat uiteindelijk deden, duwden de Oekraïense militairen op de ontsteker.

20 reacties

 • Joop v d Toolen

  2 maanden geleden
  NAVO zou gewoon Ukraine in moeten trekken en maling hebben aan Putins nucleaire dreigementen je kan het gezegde toch ,blaffende honden bijten niet , kernwapens moet je zo zien " jij en ik hebben ruzie en staan in een afgesloten kelder met een laag benzine tot boven de enkels , en hebben alle bij een doosje lucifers " wie steekt het eerste af , ik denk niemand.
 • Robert Oeveren

  2 maanden geleden
  Poetin en zijn trawanten moeten zo snel mogelijk worden opgeruimd wil er een kans op vrede komen. Oekraïne moet geholpen worden met de juiste wapens en munitie om het bezette land weer in handen te krijgen. Anders blijkt dat het vechten zinloos is geweest.
 • W. Kloppenburg

  2 maanden geleden
  Land innemen(ook door Nederland) was en is vrij normaal. Wat niet normaal is is tienduizenden jongens aan beide zijde aan gort laten schieten en dan ook nog trots zeggen het is onze oorlog, Rutte, Sjoerdsma, Brekelmans en Hoekstra, dus. Ieder fatsoenlijk mens gaat de-escaleren.
 • J. Velzen

  2 maanden geleden
  Elke dag worden 500 tot 1000 Russen gedood en 1000 of meer gewond. Rusland gaat deze oorlog nooit winnen. Maar zoals de CIA zegt moeten er eerst 500.000 Russen gedood worden dus nog 1 tot 2 jaar oorlog.
 • Rene Dassen

  2 maanden geleden
  Hans Corneille Ik denk dat die ééne kogel een wereldoorlog word,dat kan je zeker verwachten