Rutte op VN-top.
Volledig scherm
PREMIUM
Rutte op VN-top. © Hollandse Hoogte / AFP

Rutte blijft ook bij VN positief: ‘Laten we niet toegeven aan cynisme en fatalisme’

Enkele uren na de algemene beschouwingen vergadert Rutte in New York alweer met VN-baas Antonio Guterres. De secretaris-generaal waarschuwde de wereld, Rutte vraagt om een positieve instelling.

2 reacties

 • A.G. de Jong

  1 jaar geleden
  Ik neem veel van die klimaatonzin niet serieus, dus wat mij betreft is het weggegooid geld. Maar goed, stel dat je wel geloofd dat ons wel een rampzalig klimaatscenario te wachten staat. Geloof je dan werkelijk dat de klimaatplannen van Nederland en de EU (Timmermans) de oplossing zijn? Massale houtkap voor biomassacentrales moet het klimaat gaan redden? Laat me niet lachen! Niets doen is dan nog de beste optie voor het milieu (en scheelt ons ook nog eens vele miljarden).
 • Auke de Jager

  1 jaar geleden
  Rutte kan zich beter aanmelden bij Groenlinks, weet waarop u stemt!
 1. Instagram speelde rol in dood 14-jarige Molly: 'Je kunt niet aan het algoritme ontsnappen’
  social media onder vuur

  Instagram speelde rol in dood 14-jarige Molly: 'Je kunt niet aan het algoritme ontsnappen’

  In het Verenigd Koninkrijk is de discussie over de verantwoordelijkheid van sociale media volledig opgelaaid nu is gebleken dat bepaalde platforms een belangrijke rol hebben gespeeld bij de dood van de 14-jarige Molly Russell. Zij maakte in 2017 een einde aan haar leven nadat ze op Instagram en Pinterest ontelbaar veel berichten had gelezen over depressie en zelfdoding.
 2. Nederlandse multimiljonair (72) riskeert jarenlange celstraf in Costa Rica voor moord in zijn 5 sterrenhotel

  Nederland­se multimiljo­nair (72) riskeert jarenlange celstraf in Costa Rica voor moord in zijn 5 sterrenho­tel

  Een Nederlandse multimiljonair hangt in Costa Rica een jarenlange celstraf boven het hoofd omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij een verkrachting en moord in zijn voormalige hotel. Het proces tegen de 72-jarige Harry B. is deze week na een korte onderbreking weer van start gegaan. De Nederlander ontkent met klem betrokkenheid en wil tijdens het proces uitgebreid zijn verhaal doen, zo liet hij gisteren aan de rechtbank weten.