Spanning op Russische staatstelevisie loopt op: ‘Onderbreek me niet, Michael, of ik krab je ogen uit’

Het uitblijven van grote successen op het slagveld in Oekraïne doet de spanning op de Russische staatstelevisie duidelijk oplopen. Toen een panellid het waagde om tegengas te geven na de uitspraken van het hoofd van staatszender RT, Margarita Simonyan, kreeg hij de volle laag van haar.

10 reacties

 • Sander de Haas

  2 maanden geleden
  Het grappige is dat Rusland zichzelf bewezen heeft in deze oorlog. Hun gehele defensie ligt op zijn gat. Achterstallig onderhoud (understatement), slecht opgeleid personeel, tal van problemen rondom de structuur van orders geven, moraal is minder dan 0 en zo kan ik nog wel even doorgaan. De façade van "supermacht" is toch wel doorbroken. Rusland speelt helemaal niets klaar in deze oorlog tegen Oekraïne, stel je voor hoe ze het doen tegen de NATO. Moskva is afspiegeling van de rest van de staat.
 • B Overbeek

  2 maanden geleden
  Oorlog is een spel voor oude mannen in hun laatste levens fase (60+)waar jonge mannen en vrouwen het slachtoffer van zijn Marlene Dietrich zong het al Sag mir wo die blumen sind
 • Johannes van Dijk

  2 maanden geleden
  Doe maar niet teveel bluffen. Een "rat" in het nauw, maakt rare sprongen. En de gevolgen zijn nog niet te overzien. Achter Poetin, staat nóg een legioen van doorgedraaide idioten. oa Medvedev en soortgenoten.
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  Die Russen kunnen nu wel zo hoog van de toren blazen. Maar als ze met de complete Navo in oorlog komen is het in drie dagen gebeurt met ze .
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  Als het echt begint is Rusland in 3 dagen weggevaagd.