Een vrouw schreeuwt het uit als de Mexicaanse president Andres Manuel Lopéz Obrador vrijdag een bezoek brengt aan het detentiecentrum in Ciudad Juárez.
Volledig scherm
Een vrouw schreeuwt het uit als de Mexicaanse president Andres Manuel Lopéz Obrador vrijdag een bezoek brengt aan het detentiecentrum in Ciudad Juárez. © REUTERS

Verdachte brandstichting detentiecentrum Mexico gearresteerd

Mexicaanse aanklagers hebben vrijdag gezegd dat ze de man hebben gearresteerd die wordt verdacht van het aansteken van een brand in een detentiecentrum voor migranten in de grensplaats Ciudad Juárez. Daarbij kwamen 39 mensen om het leven en raakten 27 personen gewond.

  1. NAVO-soldaten gewond na clash met Servische demonstranten in Kosovo
    Met video

    NA­VO-soldaten gewond na clash met Servische demonstran­ten in Kosovo

    Vredeshandhavers onder leiding van de NAVO hebben maandag Servische demonstranten uiteengedreven die in het noorden van Kosovo opnieuw met de politie in conflict waren geraakt. Daarbij raakten 25 soldaten uit Hongarije en Italië gewond, meldt de door de NAVO aangestuurde Kosovo Force (KFOR). Het betrof onder meer botbreuken en brandwonden. Die laatste werden veroorzaakt door de brandbommen die de demonstranten gooiden.