Carles Puigdemont tijdens een persconferentie over zijn immuniteit, op 3 juni  in het Europees Parlement in Brussel. De Europese justitie had een dag eerder een besluit van het Europees Parlement opgeschort om zijn immuniteit op te heffen.
Volledig scherm
Carles Puigdemont tijdens een persconferentie over zijn immuniteit, op 3 juni in het Europees Parlement in Brussel. De Europese justitie had een dag eerder een besluit van het Europees Parlement opgeschort om zijn immuniteit op te heffen. © EPA

Voormalige Catalaanse leider Puigdemont aangehouden

UPDATEDe voormalige premier van Catalonië, Carles Puigdemont, is aangehouden op het Italiaanse eiland Sardinië. Dat meldt het Spaanse persbureau Europa Press.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”