Volledig scherm
Archieffoto © AFP

Vrouw zet zoon op de wereld in file na busongeval met 41 gewonden

In het Engelse Kent is maandag een jongetje ter wereld gekomen in de file. De opstopping was ontstaan nadat een bus was gekanteld. Tientallen mensen raakten daarbij gewond, de meesten licht. 

In totaal waren er 41 gewonden, onder wie 7 kinderen. Drie inzittenden liepen ernstige verwondingen op. Alle gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de BBC zaten enkele inzittenden na het ongeval klem in de bus. Zij moesten bevrijd worden door de hulpdiensten.

Het incident had plaats op de M25 bij de plaats Swanley. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekendgemaakt. Het ongeluk veroorzaakte lange files op de M25.

  1. Rechter die verkrachter (16) beschermde omdat hij ‘uit goede familie’ kwam, neemt ontslag

    Rechter die verkrach­ter (16) beschermde omdat hij ‘uit goede familie’ kwam, neemt ontslag

    ‘Als je eerste keer een verkrachting is...’ - Dat stuurde een Amerikaanse jongen (16) naar zijn vrienden, samen met een filmpje dat toonde hoe hij een meisje (16) aanrandde dat onder invloed was van alcohol. Hij moest voor de rechter verschijnen en die pleitte voor mildheid omdat de tiener uit een goede familie kwam en goede resultaten haalde op school. Er volgde een storm van protest en de rechter heeft nu met onmiddellijke ingang ontslag genomen.