Volledig scherm
Archieffoto © AFP

Vrouw zet zoon op de wereld in file na busongeval met 41 gewonden

In het Engelse Kent is maandag een jongetje ter wereld gekomen in de file. De opstopping was ontstaan nadat een bus was gekanteld. Tientallen mensen raakten daarbij gewond, de meesten licht. 

In totaal waren er 41 gewonden, onder wie 7 kinderen. Drie inzittenden liepen ernstige verwondingen op. Alle gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de BBC zaten enkele inzittenden na het ongeval klem in de bus. Zij moesten bevrijd worden door de hulpdiensten.

Het incident had plaats op de M25 bij de plaats Swanley. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekendgemaakt. Het ongeluk veroorzaakte lange files op de M25.

  1. Nederlandse Cuba-fan bestolen van ruim 1000 euro in legendarisch hotel

    Nederland­se Cuba-fan bestolen van ruim 1000 euro in legenda­risch hotel

    Zijn beslissing om nu eens niet bij particulieren te overnachten maar in het prestigieuze Hotel Nacional de Cuba, is Govert van der Linden (60) uit Amsterdam wel heel duur komen te staan. Uit de kluis in zijn hotelkamer in het centrum van Havana verdween minstens 1000 euro van zijn vakantiebudget. ,,Ik wil de locals graag helpen, ook financieel, maar dan wel op eigen initiatief’’, verzucht de onfortuinlijke vakantieganger.