Britse en Canadese soldaten houden de wacht bij het door buitenlandse militairen gecontroleerde deel van de luchthaven in Kaboel.
Volledig scherm
Britse en Canadese soldaten houden de wacht bij het door buitenlandse militairen gecontroleerde deel van de luchthaven in Kaboel. © AFP

Vuurgevecht met onbekende aanvallers bij poort vliegveld Kaboel: een dode en drie gewonden

Bij de noordelijke poort van de luchthaven van Kaboel heeft vanmorgen vroeg een vuurgevecht plaatsgevonden. Onbekende aanvallers schoten op Afghaanse veiligheidsfunctionarissen van wie eentje werd gedood en drie anderen gewond raakten. Duitse en Amerikaanse militairen waren betrokken bij het verdere verloop van de strijd, meldt het Duitse leger op Twitter.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.