Allegri bevestigt vertrek Ronaldo bij Juventus: ‘Maar we zijn hem dankbaar’

UpdateJuventus-trainer Massimiliano Allegri heeft afscheid genomen van Cristiano Ronaldo. Vrijdag werd bekend dat de Portugese sterspeler zou gaan vertrekken uit Italië, inmiddels is bekend dat hij terugkeert bij zijn oude club Manchester United.

0 reacties

 1. Cristiano Ronaldo naar Manchester United na bemoeienis Alex Ferguson

  Cristiano Ronaldo naar Manchester United na bemoeienis Alex Ferguson

  Manchester City trekt de stekker uit het dossier-Ronaldo. De Engelse kampioen hield de lijn met zaakwaarnemer Jorge Mendes tot vanmiddag open, maar voelde aan dat die ook met Ronaldo’s oude club Manchester United rond de tafel had gezeten. Sir Alex Ferguson bemoeide zich er hoogstpersoonlijk mee en zo keert Ronaldo na twaalf jaar terug op Old Trafford, waar hij in zijn eerste periode (van 2003 tot 2009) goed was voor 118 goals in 292 wedstrijden.
 2. Cristiano Ronaldo denkt Juventus als invaller te redden, maar goal in extra tijd wordt afgekeurd
  Play
  Samenvatting

  Cristiano Ronaldo denkt Juventus als invaller te redden, maar goal in extra tijd wordt afgekeurd

  Juventus is het nieuwe seizoen in de Serie A begonnen met een 2-2 gelijkspel bij Udinese. Door twee fouten van de Poolse keeper Wojciech Szczęsny gaf Juventus de 0-2 voorsprong nog weg, terwijl Cristiano Ronaldo na een uur pas binnen de lijnen kwam. Hij leek in de 95ste minuut nog de winnende 2-3 te maken, maar de goal van de 36-jarige Portugees werd afgekeurd omdat hij nipt buitenspel stond bij de voorzet van Federico Chiesa.