El Ghazi deelt kopstootje uit aan ploeggenoot in saai duel met West Ham

VideoAston Villa en West Ham United bleven vanavond op 0-0 steken op Villa Park. Op een rode kaart (voor West Ham-verdediger  Arthur Masuaku) en een kopstootje van Anwar El Ghazi bij ploeggenoot Tyrone Mings viel er in een kwalitatief zeer pover duel weinig te genieten.

Anwar El Ghazi en Tyrone Mings.
Volledig scherm
Anwar El Ghazi en Tyrone Mings. © Action Images via Reuters

Het opmerkelijkste moment was een kleine kopstoot van oud-Ajacied El Ghazi. Terwijl hij druk bezig was een aanval van West Ham United te neutraliseren, kreeg hij kritiek van ploeggenoot Mings. Daarvan was El Ghazi - die in de eerste helft ook nog een keihard in botsing kwam met West Ham United-doelman Lukasz Fabianski (zie video onder) - niet gediend, waarna hij zijn hoofd tegen dat van zijn ploeggenoot duwde. De scheidsrechter van dienst, Mike Dean, zag het voorval over het hoofd. 

Kansen waren er niet of nauwelijks in een duel dat meer weg had van Ren-je-rot dan van een topduel uit de duurste competitie ter wereld. Ook Sébastien Haller, de oud-spits van FC Utrecht die bij West Ham United al drie keer scoorde, kon in Birmingham geen potten breken.

Aston Villa blijft door het gelijkspel laag staan op de ranglijst van de Premier League. De ploeg van Anwar El Ghazi staat met vier punten zeventiende. West Ham United staat met acht punten achtste.

Bekijk hieronder de samenvatting van Villa-West Ham

El Ghazi komt hard in botsing met West Ham-doelman Fabianski: 

Anwar El Ghazi.
Volledig scherm
Anwar El Ghazi. © BSR Agency
Anwar El Ghazi en Tyrone Mings.
Volledig scherm
Anwar El Ghazi en Tyrone Mings. © Getty Images