Het team van Engeland dat in 1966 wereldkampioen werd op Wembley. Nobby Stiles staat op de bovenste rij als tweede van links.
Volledig scherm
Het team van Engeland dat in 1966 wereldkampioen werd op Wembley. Nobby Stiles staat op de bovenste rij als tweede van links. © Hollandse Hoogte / PA Images

Engelse wereldkampioen Nobby Stiles op 78-jarige leeftijd overleden

AlzheimerNorbert Peter Stiles, beter bekend als Nobby Stiles, is op 78-jarige leeftijd overleden. Net als Bobby Charlton werd Stiles in 1966 wereldkampioen met Engeland en won hij twee jaar later de Europa Cup I met Manchester United. Stiles sleet zijn laatste jaren in een verpleeghuis in Manchester, nadat hij als zovelen van zijn generatie was getroffen door Alzheimer. 

 1. Koeman blij met vorm Dembélé en Griezmann, maar baalt van uitspraken over Messi

  Koeman blij met vorm Dembélé en Griezmann, maar baalt van uitspraken over Messi

  Ronald Koeman van FC Barcelona heeft tijdens zijn persconferentie zijn Franse aanvallers Antoine Griezmann en Ousmane Dembélé gecomplimenteerd over hun recente vorm. Tegelijkertijd ging de Nederlandse oefenmeester in op uitspraken van interim-voorzitter Carlos Tusquets over het verkopen van sterspeler Lionel Messi. Koeman vond dergelijke opmerkingen “niet helpen om de rust te vinden die we nodig hebben om ons werk te doen”.
 1. Samenvatting | Helmond Sport - Go Ahead Eagles
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Helmond Sport - Go Ahead Eagles

  4 december
 2. Bekijk hier de hoogtepunten van de wedstrijd Mike Tyson - Roy Jones Junior
  Play

  Bekijk hier de hoogtepun­ten van de wedstrijd Mike Tyson - Roy Jones Junior