Arnaut Danjuma Groeneveld draait met 15 goals en 7 assists in 33 duels een goed seizoen voor Bournemouth, dat het vanavond thuis opneemt tegen Brentford.
Volledig scherm
Arnaut Danjuma Groeneveld draait met 15 goals en 7 assists in 33 duels een goed seizoen voor Bournemouth, dat het vanavond thuis opneemt tegen Brentford. © Hollandse Hoogte / Rex by Shutterstock

Enorme belangen bij promotiestrijd Premier League: Groeneveld mengt zich in miljoenenspel

Play-offs ChampionshipDe play-offs om promotie naar de Premier League beginnen vanavond. De belangen zijn groot, aangezien de uiteindelijke promovendus vaak ruim honderd miljoen euro extra kan begroten voor het volgende seizoen. Arnaut Danjuma Groeneveld hoopt met Bournemouth na een jaar weer terug te keren naar het hoogste niveau, nadat Norwich City en Watford daar al in slaagden. Drie clubs willen dat echter dolgraag voorkomen.

  1. Voorzitter Real Madrid wil ‘deze’ Kylian Mbappé niet hebben: ‘Bij ons is niemand groter dan de club’

    Voorzitter Real Madrid wil ‘deze’ Kylian Mbappé niet hebben: ‘Bij ons is niemand groter dan de club’

    Voorzitter Florentino Pérez van Real Madrid heeft voor het eerst uitgebreid gereageerd op de mislukte transfer van Kylian Mbappé. De Spaanse kampioen en winnaar van de Champions League dacht maandenlang dat Mbappé deze zomer naar Madrid zou komen, maar de 23-jarige Fransman besloot op het laatste moment zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain met drie jaar te verlengen.