Pascal Struijk.
Volledig scherm
Pascal Struijk. © AP

Harvey Elliott snapt niets van schorsing Pascal Struijk: ‘Sorry hiervoor, Pascal’

Hoewel Harvey Elliott Pascal Struijk niets kwalijk nam en Leeds United in beroep ging tegen de schorsing is de Nederlandse verdediger toch voor drie wedstrijden geschorst. Dat bevestigt Leeds United. Elliott begrijpt niets van de schorsing.

 1. Prachtig gebaar: geblesseerd toptalent Liverpool geeft in ziekenhuis shirt weg aan andere pechvogel
  Samenvatting

  Prachtig gebaar: gebles­seerd toptalent Liverpool geeft in ziekenhuis shirt weg aan andere pechvogel

  Een prachtig gebaar van Harvey Elliott. De 18-jarige aanvaller van Liverpool heeft vanavond in de uitwedstrijd bij Leeds United (0-3) zelf zeer waarschijnlijk zijn been gebroken na een tackle van de Nederlandse verdediger Pascal Struijk, maar eenmaal in het ziekenhuis gaf het Engelse toptalent zijn wedstrijdshirt en schoen weg aan een jongen die bij zijn wedstrijdje zijn arm had gebroken.
 2. Clubiconen springen in de bres voor ongevaccineerde Bayern-ster: ‘Hij moet het zelf willen’

  Clubiconen springen in de bres voor ongevacci­neer­de Bay­ern-ster: ‘Hij moet het zelf willen’

  De clubiconen Karl-Heinz Rummenigge en Uli Hoeness van Bayern München hebben het opgenomen voor Joshua Kimmich. De 26-jarige voetballer van Bayern vertelde afgelopen weekeinde op tv dat hij zich nog niet heeft laten vaccineren tegen het coronavirus, omdat hij “bedenkingen” heeft over de gevolgen op de lange termijn. Het leverde de international van de ‘Mannschaft’ veel kritiek op.