Volledig scherm
© AFP

Hazard kan Clásico vergeten door nieuwe enkelblessure

Real Madrid moet het opnieuw een tijd stellen zonder Eden Hazard. De Belgische aanvaller heeft een enkelblessure opgelopen in de gisteren met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen Levante. De Spaanse voetbalgrootmacht meldde op zijn website dat Hazard een scheurtje heeft in zijn rechterenkel.

Hoe lang Hazard uit de roulatie is, gaf Real niet aan. Volgens Spaanse media mist hij in ieder geval de komende duels met Manchester City in de Champions League en El Clásico in La Liga tegen FC Barcelona.

De Belgische international was nog maar net hersteld van een enkelblessure, die hij vorig jaar november opliep tijdens een duel met Paris-Saint Germain in de Champions League. De wedstrijd tegen Levante was pas zijn tweede na die lange periode van blessureleed. Real Madrid nam Hazard afgelopen zomer voor 100 miljoen euro over van Chelsea.

Roberto mist Clásico ook

Sergi Roberto zal El Clásico op 1 maart ook aan zich voorbij moeten laten gaan. De verdediger annex middenvelder van FC Barcelona kampt met een dijblessure en is naar verwachting drie tot vier weken uitgeschakeld.