Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Het grote publiek ontdekt ‘onmisbare’ Wijnaldum

WaarderingGeorginio Wijnaldum (28) geldt na zijn weergaloze doelpunt tegen Bournemouth (3-0) in Engeland niet meer als een waterdrager. ,,Net als Fernandinho bij City is hij onvervangbaar.”

Door Geert Langendorff

Paul Merson verdeelt als analyticus op televisiezender Sky Sports regelmatig de meningen in de huiskamers. Eén van de beste middenvelders uit de geschiedenis van Arsenal verliest zich weleens in een betoog. Zaterdag zorgde een lofzang op Georginio Wijnaldum van hem voor geen enkele controverse. Hij vergeleek de afronding van de Nederlander met die van een van de meest bewonderde spelers in de Premier League ooit.

  1. Sunderland-keeper Ruiter kijkt uit naar finale op Wembley: ‘Onze fans verdienen promotie’
    Interview

    Sunderland-kee­per Ruiter kijkt uit naar finale op Wembley: ‘Onze fans verdienen promotie’

    De Amsterdamse doelman Robbin Ruiter (32) maakte in de zomer van 2017 transfervrij de overstap van FC Utrecht naar Sunderland. Met de zesvoudig kampioen van Engeland degradeerde Ruiter vorig seizoen naar de League One, maar komende zondag kunnen The Black Cats terugkeren naar het Championship als op Wembley wordt gewonnen van Charlton Athletic. ,,De trouwe fans van deze club verdienen promotie.”