Jubilerende Ancelotti prijst ‘ontembare vechtlust’ Real na ontsnapping in Valencia

SamenvattingCarlo Ancelotti leek zijn achthonderdste competitiewedstrijd als trainer te gaan verliezen, tot Real Madrid in de slotfase tegen Valencia alsnog twee keer scoorde (1-2). Via doelpunten van de aanvallers Vinícius Júnior en Karim Benzema in respectievelijk de 86ste en 88ste minuut pakte de ploeg van Ancelotti de winst in het Mestalla-stadion. 

 1. Arsenal maakt geen fouten en slaat groot gat met Manchester City

  Arsenal maakt geen fouten en slaat groot gat met Manchester City

  Arsenal mag na 14 wedstrijden zachtjes aan de revelatie van de eerste seizoenshelft van de Premier League genoemd worden. Daar Arsenal de afgelopen jaren met lage klasseringen een reputatie hadden opgebouwd van ‘gevallen topclub’, dit seizoen draait de club uit Noord-Londen als nooit tevoren en gaven The Gunners slechts vier punten toe. Bovendien sloeg Arsenal zaterdag een gat van vijf punten op gedoodverfd titelfavoriet Manchester City.
 2. Erik ten Hag houdt met Manchester United aansluiting met top dankzij gouden wissel Alejandro Garnacho
  Met samenvatting

  Erik ten Hag houdt met Manchester United aanslui­ting met top dankzij gouden wissel Alejandro Garnacho

  Erik ten Hag heeft ternauwernood voorkomen dat hij voor de tweede keer op rij punten verspeelt in de Premier League met Manchester United. Op bezoek bij Fulham stond het lange tijd 1-1, maar in de blessuretijd bleek het inbrengen van het Argentijnse talent Alejandro Garnacho (18) een gouden ingreep van Ten Hag, waardoor United met 1-2 won op Craven Cottage in Londen.