Juventus heeft geen enkele moeite met Frosinone

samenvattingJuventus had vanavond nauwelijks moeite met Frosinone. De nummer negentien van de Serie A werd in Turijn met 3-0 verslagen. De koploper in Italië vergrootte de voorsprong op achtervolger daarmee naar veertien punten. 

Paulo Dybala opende al na zes minuten de score in het Allianz Stadium met een prachtige knal in de kruising. Leonardo Bonucci maakte er na zeventien minuten al 2-0 van voor de kampioen van de laatste zeven seizoenen. Cristiano Ronaldo pakte in de 63ste minuut ook nog zijn doelpunt mee. De Portugees staat nu op 19 goals in 23 competitieduels en is daarmee de topscorer in de Serie A, gevolgd door Fabio Quagliarella (Sampdoria) en Duván Zapata (Atalanta Bergamo) met zestien goals. 

Juventus kan zich nu gaan richten op de uitwedstrijd bij Atlético Madrid van komende woensdag in de achtste finale van de Champions League. 

Volledig scherm
© AFP
Volledig scherm
© REUTERS
Volledig scherm
© Getty Images
  1. ‘Misschien goed om te zien dat Van Dijk ook maar een mens is’
    Battle of Britain

    ‘Misschien goed om te zien dat Van Dijk ook maar een mens is’

    Terwijl Manchester City zich ten koste van Swansea (2-3) plaatste voor de halve finales van de FA Cup, heroverde Liverpool ondanks een slippertje van Virgil van Dijk de koppositie door met 1-2 te winnen bij Fulham. Een mentaal voordeeltje? Gerard Wiekens (ex-Manchester City) en Erik Meijer (ex-Liverpool) laten de komende weken op deze site hun licht schijnen op de bloedstollende titelstrijd in de Premier League.