Jürgen Klopp na de gewonnen Champions League-finale van vorig jaar.
Volledig scherm
Jürgen Klopp na de gewonnen Champions League-finale van vorig jaar. © Pim Ras Fotografie

Klopp verlengt contract bij Liverpool: ‘Ik houd van deze club’

Ook Lijnders tekent bijJürgen Klopp heeft zijn contract bij Liverpool met twee jaar verlengd. De Duitse coach maakte dat via Twitter bekend. Klopp, sinds 2015 de manager van The Reds, tekent een contract tot medio 2024. Ook assistent-coaches Pepijn Lijnders en Peter Krawietz hebben zich verzekerd van een nieuw contract.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  2

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Giovanni van Bronckhorst kent gedroomde start bij Rangers: ‘Belangrijk om te laten zien wie we zijn’
  Samenvatting

  Giovanni van Bronck­horst kent gedroomde start bij Rangers: ‘Belangrijk om te laten zien wie we zijn’

  Het eerste duel van Giovanni van Bronckhorst als trainer van Rangers heeft de Schotten een zege én Europese overwintering opgeleverd. ,,Ze hebben heel hard gewerkt en zien er fris en scherp uit. Het is belangrijk om vanaf de eerste minuut te laten zien wie we zijn”, zei hij na afloop. Van Bronckhorst is bij Rangers de opvolger van de naar Aston Villa vertrokken Steven Gerrard.