Lionel Messi barst in tranen uit tijdens persconferentie: ‘Dit doet zoveel pijn’

VideoLionel Messi heeft zich voor het eerst laten horen over de breuk met FC Barcelona. De Argentijnse sterspeler gaf vanmiddag een persconferentie over zijn vertrek. ,,Dit doet zoveel pijn, ik wil dit niet. Ik heb er alles aan gedaan om te blijven, maar het is gewoon niet mogelijk.”

7 reacties

 • A Nijland

  4 maanden geleden
  hij is gemaakt tot de man die hij nu is, ha ha rupsje nooit genoeg is een vriendelijke uitdrukking, een geldwolf dat is het. Als hij zoveel van die club houdt, dan red hij ze.
 • J.A.M. Breuker

  4 maanden geleden
  Messi heeft honderden miljoenen bij en dankzij Barcelona verdiend. Ik zou hem echt hebben gewaardeerd als hij voorlopig 1 jaar gratis bij Barcelona zou hebben blijven spelen. Hij plengt nu krokodillentranen. Hij wil alleen nog maar meer geld terwijl hij wat hij nu aan vermogen heeft niet kan verteren evenmin als zijn kinderen. Jammer.
 • Marcel Janssen

  4 maanden geleden
  Als Messi het zo graag wil, dan voor een laag salaris. Salaris voor twee jaar uitsmeren over vijf jaar. Logisch dat het niet geaccepteerd. Dat ia alsof je een auto koopt op afbetaling die je na 2 jaar in de prak rijdt, wel betalen, maar geen auto. Die salarissen zijn sowieso van de zotte in het voetbal. Waarom zou iemand een half miljoen of meer betaald krijgen per wedstrijd...
 • Sjaak Harlemans

  4 maanden geleden
  Sjonge jonge wat een krokodillentranen. Gewoon lekker op amateurbasis afbouwen in Barcelona was gewoon mogelijk hoor. Helaas draait alles om geld. Clubliefde bestaat dan helaas niet meer.
 • Frank Bruggeman

  4 maanden geleden
  @Yvonne, beetje flauwe reactie want als Lionel Messi echt alles er voor over had om bij Barça te blijven speelde hij er wel zonder loon te vragen. De afgelopen 4 jaren heeft hij ruim 500 miljoen euro verdient en in zijn gehele carriere meer dan 1 miljard. Dus inderdaad beetje krokodillentranen die Messi nu plengt. Zeker als je bedenkt dat hij bij PSG of Manchester City wel 40 miljoen op jaarbasis binnen gaat strijken.