Lionel Messi.
Volledig scherm
Lionel Messi. © AFP

Lionel Messi haalt weer uit naar Oranje: ‘Nederland toonde geen enkele vorm van fair play’

Lionel Messi sluit niet uit dat hij in 2026 toch nog een keer meedoet aan het WK voetbal. De Argentijnse superster houdt in een interview met de Argentijnse krant Olé de deur op een kier. Ook blikt hij nog maar eens terug op de verbale en non-verbale schermutselingen tijdens en na de kwartfinale tegen Nederland.

 1. LIVE EK-kwalificatie | Feyenoorder Pedersen met Noorwegen tegen Spanje, Zwitsers overklassen Belarus

  LIVE EK-kwalifica­tie | Feyenoor­der Pedersen met Noorwegen tegen Spanje, Zwitsers overklas­sen Belarus

  Oranje likt de wonden na de afgang tegen Frankrijk, maar de EK-kwalificatie gaat onverminderd verder. Vanavond neemt Spanje het op tegen Noorwegen, dat Erling Haaland mist vanwege een blessure. Ook Kroatië, de nummer drie van het WK, komt in actie: thuis tegen Wales. Orkun Kökçü scoorde voor Turkije, dat met 2-1 won op bezoek bij Armenië. Volg de tussenstanden via de livewidget hierboven (klik op de wedstrijden voor de details).
 2. Lionel Messi blikt terug op akkefietjes met Wout Weghorst en Louis van Gaal: ‘Niet tof wat ik gedaan heb’
  Play
  Met video

  Lionel Messi blikt terug op akkefiet­jes met Wout Weghorst en Louis van Gaal: ‘Niet tof wat ik gedaan heb’

  Lionel Messi vertolkte in de wedstrijd tegen Nederland op het WK in Qatar een hoofdrol door te scoren en een assist te geven, maar ook na afloop was de Argentijn onderwerp van gesprek. De aanvaller botste met Wout Weghorst en daagde Louis van Gaal uit. Een maand later blikt Messi terug op wat er gebeurd is en stelt hij niet helemaal content te zijn met zijn eigen gedrag.