Lionel Messi voegt 'nieuw juweel toe aan zijn collectie': ‘Historische omhaal van een historische Messi’

Met videoLionel Messi maakte gisteravond veel indruk bij de met 0-5 gewonnen uitwedstrijd tegen Clermont Foot. De Argentijnse superster (35) van Paris Saint-Germain maakte twee goals waarvan de laatste een pareltje was. Voor het eerst in zijn carrière scoorde Messi met een omhaal.

0 reacties

 1. Wiljan Pluim uit Zwolle kent de gevaren van voetballen in Indonesië: ‘Mijn vrouw en kinderen gaan al niet meer’
  PREMIUM

  Wiljan Pluim uit Zwolle kent de gevaren van voetballen in Indonesië: ‘Mijn vrouw en kinderen gaan al niet meer’

  Veldbestormingen, spelers die klappen krijgen, spelersbussen die worden bekogeld. Als voetballer in Indonesië is de 33-jarige Wiljan Pluim uit Zwolle wel wat gewend. Maar dat het zo uit de hand kon lopen, zoals afgelopen zondag toen bij supportersrellen in Malang ruim 130 fans om het leven kwamen door verdrukking en verstikking, dat had de speler van PSM Makassar nooit gedacht.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”