Athletic Club ATH
1
EINDE
1
FC Barcelona BAR
 • 50' Goal Iñigo Martínez
 • Memphis Depay Goal 75'

Memphis drukt meteen zijn stempel en redt zwaarbevochten punt voor FC Barcelona

videoFC Barcelona heeft een punt overgehouden aan het bezoek aan Athletic Bilbao. De ploeg van Ronald Koeman mocht uiteindelijk een uitblinkende Memphis bedanken dat de eerste nederlaag van het seizoen werd afgewend. Het werd 1-1 in San Mamés.

 1. Nederlands bedrijf zorgt voor enige financiële verlichting bij FC Barcelona

  Nederlands bedrijf zorgt voor enige financiële verlich­ting bij FC Barcelona

  FC Barcelona heeft hard extra inkomsten nodig om zijn financiële plan deze weken goedgekeurd te krijgen door La Liga en daarmee toestemming te krijgen om deze zomer nieuwe spelers aan te trekken, met als grote droom nog altijd de terugkeer van Lionel Messi. Daarom dat de club in zijn nopjes is met een grote nieuwe sponsor, afkomstig uit Nederland. Die gaat de komende drie jaar volgens Spaanse media in totaal zo’n 30 miljoen euro in het laatje brengen bij de Spaanse kampioen.
 2. Luton Town en Coventry City speelden in 2018 nog op het vierde niveau, nu wacht strijd om Premier League
  Duel van 220 miljoen euro

  Luton Town en Coventry City speelden in 2018 nog op het vierde niveau, nu wacht strijd om Premier League

  Beide clubs speelden vijf jaar geleden nog op het vierde niveau van Engeland. Nu zijn ze slechts één zege verwijderd van hét voetbalwalhalla: de Premier League. Op Wembley staan Luton Town en Coventry City vandaag (aftrap 17.45 uur) tegenover elkaar in de finale van de play-offs waarin promotie én meer dan 200 miljoen euro op het spel staan. Dat is wel wat anders dan de mogelijke 40 miljoen waar Ajax en PSV om strijden.