FC Barcelona BAR
1
EINDE
2
Real Madrid RMA
 • 90'+7' Goal Sergio Agüero
 • David Alaba Goal 32'
 • Lucas Vázquez Goal 90'+3'

Nieuwe dreun voor Koeman: pover Barça onderuit tegen Real Madrid

SamenvattingPatrick O’Connell heette de Ierse trainer van FC Barcelona die Ronald Koeman voorging. De enige, tot vandaag, in de geschiedenis die zijn eerste drie duels tegen Real Madrid verloor. Het gebeurde een eeuwigheid geleden, in het seizoen 1935-‘36, toen Barça zowel de twee wedstrijden in de Liga als de bekerfinale van de aartsrivaal verloor.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Ajax wacht heksenketel in Turkije: nergens meer decibels gemeten dan bij Besiktas

  Ajax wacht heksenke­tel in Turkije: nergens meer decibels gemeten dan bij Besiktas

  Ajax-fans en in Europa woonachtige supporters van Besiktas ontbreken vanavond in het Vodafone Park in Istanbul, waar het gigantisch kan spoken. ,,Steven Gerrard schreef het zelfs in zijn biografie. Hij had nog nooit zoveel lawaai in een stadion gehoord. Dat klopt ook. Nog nooit is er in een stadion 132 decibel gemeten. Bij ons wel, tijdens een duel met Liverpool in 2007. Dat is nog steeds een wereldrecord.”