Volledig scherm
Paco Jemez als coach van Rayo Vallecano in 2015. © AFP

Paco Jémez keert terug bij Rayo Vallecano

Francisco ‘Paco’ Jémez keert terug als coach terug bij Rayo Vallecano. De Madrileense club, die afgelopen maandag Míchel ontsloeg als coach, meldt dat de oud-speler wordt aangesteld tot 30 juni 2020.

Volgens de club zal Jémez morgen voor het eerst de training leiden en daarna officieel worden gepresenteerd.

Het wordt de tweede termijn van Jémez bij de club uit de Madrileense wijk Vallecas. Hij leidde het team al van 2012 tot en met 2016. In 2013 eindigde hij als achtste met Rayo, de beste prestatie ooit in de historie van de Madrileense club. In 2016 degradeerde hij met de ploeg. Vallecano keerde in 2018 onder Míchel terug in La Liga en staat momenteel negentiende, zes punten onder de degradatiestreep.

Rayo Vallecano on Twitter

OFICIAL | Paco Jémez nuevo entrenador del Rayo Vallecano hasta el 30 de junio de 2020. La presentación oficial tendrá lugar mañana jueves 21 de marzo a las 12:30 horas en la sala de prensa de la Ciudad Deportiva tras la sesión de entrenamiento del primer equipo.

  1. ‘Als je je niet kan motiveren voor de derby van Manchester dan is er iets fout’

    ‘Als je je niet kan motiveren voor de derby van Manchester dan is er iets fout’

    De spelers van Manchester United beseffen terdege hoe belangrijk de komende derby tegen Manchester City is. Ondanks de zeperd van zondag bij Everton (4-0 verlies) is de ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer volgens Ashley Young klaar voor woensdag als City naar Old Trafford komt. ,,Zeker nu weten we de waarde van deze wedstrijd. Niet alleen voor de supporters ook voor ons", zegt de verdediger op het clubkanaal.