Robin Gosens met Atalanta in actie tegen Valencia.
Volledig scherm
Robin Gosens met Atalanta in actie tegen Valencia. © EPA

‘Robin Gosens verkiest Mannschaft boven Oranje’

Robin Gosens wordt geen international van Oranje. Volgens de Gazzetta dello Sport heeft de speler van Atalanta Bergamo gekozen voor Duitsland. Gosens had vandaag zijn debuut kunnen maken voor de Mannschaft in de interland tegen Italië, die vanwege de coronacrisis in afgelast.

 1. Oud-spelers Heracles zitten middenin coronacrisis: ‘Er gaan steeds meer mensen dood’
  PREMIUM

  Oud-spe­lers Heracles zitten middenin coronacri­sis: ‘Er gaan steeds meer mensen dood’

  ALMELO/VALENCIA - Thuis in Italië kunnen ze door het coronavirus geen kant op. Maar nu ze voor een wedstrijd in Spanje zijn, hebben de voetballers Robin Gosens en Lennart Czyborra even hun vrijheid terug. Sterker nog, op het Spaanse vliegveld werden de voormalig spelers van Heracles Almelo niet eens gecontroleerd. „Best apart toch? Ik vraag me af of landen buiten Italië beseffen hoe erg het is.”
 2. Historische prestatie Ilicic voorkomt Valencia-wonder in spookambiance
  Samenvatting

  Histori­sche prestatie Ilicic voorkomt Valencia-won­der in spookambi­an­ce

  Zonder toeschouwers op de tribunes van Mestalla leverde Josip Ilicic een historische prestatie. De Sloveen van Atalanta Bergamo maakte liefst vier goals op bezoek bij Valencia en is daarmee de eerste speler die dat presteert  in een uitwedstrijd in de knock-outfase van de Champions League. Het was goed voor een 3-4 zege in het lege Mestalla én een plaats in de kwartfinale voor Atalanta Bergamo.