Volledig scherm
Ole Gunnar Solskjaer. © Getty Images

Solskjaer wil vlammen tegen Liverpool: ‘Kans om alles om te draaien’

Uitgerekend in tijden van crisis treft Manchester United het komend weekeinde met koploper Liverpool de zwaarst denkbare tegenstander. Coach Ole Gunnar Solskjaer ziet echter geen enkele reden tot paniek. ,,Dit is de kans voor ons om alles om te draaien", aldus de Noor.

De topclub van weleer won in de Premier League pas twee van de acht wedstrijden. Liverpool won alles. ,,Ik ben en blijf optimistisch", vervolgde Solskjaer. ,,Natuurlijk zit Manchester United al jaren in een moeilijke situatie. Iedereen doet zijn best daar uit te komen. Ik weet zeker dat het gaat lukken. We komen terug. Het is moeilijk te voorspellen wanneer dat precies gaat gebeuren."

De oud-speler van de club verwacht dat hij vooralsnog de regie blijft voeren. ,,Al weet ik ook wel dat niemand mij die garantie kan geven. We plannen echter op de langere termijn. Ik verwacht versterking in de winterstop. Dat zal ons ongetwijfeld mede vooruit gaan helpen."

  1. Mourinho bij Spurs: ‘Ik was altijd al bescheiden, jullie begrepen dat alleen niet’
    VIDEO

    Mourinho bij Spurs: ‘Ik was altijd al bescheiden, jullie begrepen dat alleen niet’

    José Mourinho zegt geleerd te hebben van de dingen die hij verkeerd heeft gedaan in zijn carrière. Zonder specifiek Manchester United, waar hij ruziënd ontslagen werd, te noemen zei de nieuwe coach van Tottenham Hotspur: ,,Ik realiseer me dat ik tijdens mijn carrière fouten heb gemaakt, maar ik zal niet dezelfde fouten maken. Ik zal nieuwe fouten maken”, aldus de Portugees tijdens zijn eerste persconferentie bij de Londense club.