Vroegere gymleraar gaf Milner rode kaart tegen Crystal Palace

VideoLiverpool-middenvelder James Milner moest afgelopen zaterdag een paar minuten voor het einde van de wedstrijd tegen Crystal Palace (4-3) het veld verlaten na een overtreding op Wilfried Zaha zijn tweede gele kaart kreeg. Op die beslissing van scheidsrechter Jon Moss was op zich weinig aan te merken, maar wellicht bracht het wat jeugdherinneringen terug voor de 33-jarige Engelsman.

Volledig scherm
© Getty Images

Wat nu namelijk blijkt, is dat Moss zo'n 20 jaar geleden de gymleraar was van de jonge knaap die later meer dan 60 interlands zou spelen voor zijn land. Via social media is bovenstaande foto opgedoken, genomen in Milner zijn tijd op Lane Primary School in Leeds. Hier kreeg hij les van Moss en ook had de arbiter de leiding over het jeugdteam waar Milner deel van uitmaakte.

Misschien herinnerde Milner zich nog dat er niet te sollen viel met zijn voormalig leraar en coach, want na zijn charge op Palace-aanvaller Zaha liep hij meteen van het veld richting kleedkamer.

Volledig scherm
© Getty Images
  1. ‘Als je je niet kan motiveren voor de derby van Manchester dan is er iets fout’

    ‘Als je je niet kan motiveren voor de derby van Manchester dan is er iets fout’

    De spelers van Manchester United beseffen terdege hoe belangrijk de komende derby tegen Manchester City is. Ondanks de zeperd van zondag bij Everton (4-0 verlies) is de ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer volgens Ashley Young klaar voor woensdag als City naar Old Trafford komt. ,,Zeker nu weten we de waarde van deze wedstrijd. Niet alleen voor de supporters ook voor ons", zegt de verdediger op het clubkanaal.