Moeten we maar gewoon stoppen met al die feestdagen als moederdag?, zo vraagt columniste Renske Kruitbosch zich af.
Volledig scherm
PREMIUM
Moeten we maar gewoon stoppen met al die feestdagen als moederdag?, zo vraagt columniste Renske Kruitbosch zich af. © ANP / Carlo ter Ellen

Afschaffen, ál die feestdagen

columnStel nou dat we Moederdag afschaffen. Moven met die dag voor het moesje. Waarom? Het is veel te zielig voor de kinderloze dames. En heren. En alles wat daartussenin zit. 

9 reacties

 • Robbert Scholten

  4 dagen geleden
  Ik vind die dagen wel grappig het breekt de grauwe sleur en commercieel is het aardig
 • Michel De weerd

  2 weken geleden
  Ik word hier zo ontoepasselijk van . Wat een geflikker ohh sorry gelul ohh sorry ge ouwe hoer ohh sorry , nu in 1 x potverdikkeme 😂 hoop dat ik met potverdikkeme niemand beledigd hebt Kijk so gaat het overal mee , mensen moeten eens een x normaaldoen . Dat gezeur over alles . Als ze gewoon net als de meesten aan het werk zijn 40 uur in de week . Dan hebbe ze ook minder tijd om zich druk te maken over anderen .
 • Marian Kraeima

  2 weken geleden
  Wat een ongelofelijke miemels zijn we toch geworden! We hebben ineens ook allemaal tere zieltjes! Kunnen nergens meer tegen! En hou sowieso allemaal s op om " ik mag altijd zeggen wat ik vind" te doen ....jaaaahaaaa.....maar t hoeft niet!!
 • H. Osinga

  2 weken geleden
  Na 31 december van dit jaar beginnen we met dag 1 van volgend jaar en daarna dag 2, doornummeren tot eind van het jaar. Verder geen aanduiding meer van week of maand enz. Alle feestdagen vervallen hiermee ook. Onderling of in CAO worden afspraken gemaakt van werken en vrij. Mensen kunnen voor zichzelf natuurlijk wel de oude christelijke of chinese agenda aanhouden natuurlijk.
 • HAM Boelens

  2 weken geleden
  En wel een Suikerfeest? Laat iedereen het voor zichzelf uitzoeken. Je hoeft er toch niet aan mee te doen? Het gaat alleen maar om de commerciële handel.