Columniste Renske over de cover van Linda
Volledig scherm
PREMIUM
Columniste Renske over de cover van Linda © Linda / Carlo ter Ellen

Álle soorten borsten hadden op de voorkant gemoeten

columnStel nou dat u een tijdschrift runt. U wilt de preutsheid omtrent vrouwenborsten bespreken. Elke dame een hart onder de riem steken dat haar voorgevel gezien mag worden. Wat zou u op de cover zetten?

19 reacties

 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Ik mis de blote borsten... Wat een truttigheid anno 2022...!
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  De uitgever van het blad bepaalt zelf de cover. Daar mag iedereen een mening over hebben.
 • Ensar Arı

  2 maanden geleden
  't Is weer komkommertijd. Als ge meer tieten wilt zien, dan kunt u naar één van de vele websites die ze openlijk en bloot presenteren.
 • L. de Kock

  2 maanden geleden
  Wat een reacties. Vooral mannen schijnen hier een mening over te hebben! Dat roept bij mij al de vraag op; waarom? Renske m, jouw verwoording van deze mislukte cover is verhelderend. Ik zeg; roep je lezers op en maak een echte afspiegeling van vrouwen. Laat hun innerlijke spreken op de mooiste foto van het jaar, door Renske.
 • L. Haak

  2 maanden geleden
  Ik volgde de reacties in de social media hier al over. Moet eerlijk bekennen dat ik zelf niet dit idee had toen ik de cover zag. Zoveel verschillende vrouwen, zoveel verschillende borsten. Transgender borsten, geamputeerde borsten, F-cup borsten (past hand niet overheen), chocolade kleurige borsten, melkwitte borsten. Tenzij je 1001 vrouwen op de voorkant zet zul je niet snel alle borsten kunnen afbeelden. Als het criterium was: “BN’er”, zelfverzekerd genoeg etc. Dan is dit redelijk gelukt.
 1. Vrouwelijke BN’ers topless tegen preutsheid: ‘Bepalen zelf wanneer we onze borsten tonen’

  Vrouwelij­ke BN’ers topless tegen preutsheid: ‘Bepalen zelf wanneer we onze borsten tonen’

  Fockeline Ouwerkerk, Geraldine Kemper, Joy Delima, Romy Monteiro, Marian Mudder, Fajah Lourens, Dilan Yurdakul, Lauren Verster en Gaby Blaaser zijn voor de nieuwe editie van Linda uit de kleren gegaan. In het themanummer wordt gepleit voor normalisering van vrouwenborsten in plaats van seksualisering. Alleen op de cover staan de vrouwen met hun handen voor hun borsten. ,,Anders mag die niet op social media!”