Renske Kruitbosch
Volledig scherm
PREMIUM
Renske Kruitbosch © Maarten Sprangh/Carlo ter Ellen

Alle tieners een baantje, dat lost veel problemen op

columnStel nou dat alle bedrijven jongelui vanaf 13 jaar een baantje aanbieden?

20 reacties

 • M van de Giessen

  3 dagen geleden
  Zelf ook genoeg shit baantjes (en incidentele klusjes) gedaan en mijn handen uit de mouwen gestoken, maar ook een hoop slechte ervaringen met waardeloze werkgevers en inhalige uitzendbureaus opgedaan. Ik ben tegen exploitatie, hoe mooi men het ook denkt te verpakken. Maar gelukkig valt deze column onder ‘opinie’ en is er zonder voors of tegens geen discussie. Lekker meedraaien in de consumptie maatschappij tot je op bent en ze je bij het vuil zetten ;) Voorbeeldige mensen. Mooie leugens.
 • M van de Giessen

  3 dagen geleden
  Tuurlijk, de maatschappij heeft meer robots nodig! Wat denk je ervan om de ‘overtollige energie’ in sport af te reageren; ook goed voor de sociale ontwikkeling en omgang. Daarnaast lijkt mij belangrijker dat primaire focus ligt bij ‘scholing’ Tuurlijk zijn er mooie parttime baantjes te regelen (de uitzonderingen met eigen netwerkjes en kruiwagentjes) De kop van het artikel pretendeert ‘alle bedrijven’ Horeca is zoiets slaps. ‘Snuffelstage’ is voor kennismaking met ‘de ketting en het hondenhok’
 • Andre Eggerding

  4 dagen geleden
  @ M.H. Van den Brink,noem eens een paar voorbeelden van mijn nepnieuws? Zal wel teveel gevraagd zijn.
 • Karin Schouten

  4 dagen geleden
  Helemaal mee eens! Mijn dochter van 15 jaar heeft 2 horecabanen met afwisselende taken. Ze geniet er erg van en alle overtollige energie is eruit. Heerlijk vindt ze het.
 • Alie van Dijk

  4 dagen geleden
  Helemaal mee eens, mijn kinderen begonnen ook op de lagere school met folders en daarna altijd gewerkt op zaterdag en/ of vakantie baantjes gehad net als wij vroeger. Niemand wordt daar slechter van en ze krijgen zo genoeg ervaring.