De hovenier haalde zijn spullen terug.
Volledig scherm
PREMIUM
De hovenier haalde zijn spullen terug. © Carlo ter Ellen / Eigen foto

Briljant, de hovenier die het zijn klant betaald zet

columnStel nou dat er vaker lik-op-stukbeleid gevoerd wordt.

17 reacties

 • kor Flokstra Kor

  3 maanden geleden
  Marc Dozie. De goederen waren nog niet betaald dus nog steeds van de hoveniers. En dat de buurt deze mensen niet meer aankijkt? Zie het zo , de buurt is gewaarschuwd wat voor mensen dit zijn. Deze bewoners hadden beter moeten nadenken over de gevolgen van niet betalen.
 • Fenny Boer

  3 maanden geleden
  Wettelijk gezien mag je volgens mij niet zomaar de tuin weer leegtrekken. Maar ik begrijp de hovenier heel goed, via de rechter kost tijd en geld en dan is de rekening ook nog niet betaald. Nu kost het hem alleen zijn uren, en dat is al duur. En ik zie de wanbetaler nog niet naar de rechter stappen met de eis ik wil mijn proletarische tuin terug.
 • Jos Crijns

  3 maanden geleden
  @Marc Dozy Dat die figuren door de hele straat met de nek worden aangekeken is natuurlijk volledig hun eigen schuld. Als ze betaald hadden of minstens een betalingsregeling hadden getroffen was dat natuurlijk niet gebeurd. Goedschiks lukte blijkbaar niet, dan maar kwaadschiks. Totaal geen medelijden mee.
 • Jo Buitenhuis

  3 maanden geleden
  Ik kan het wel begrijpen van de hovenier maar heb hier toch gemengde gevoelens over.
 • CT Putten

  3 maanden geleden
  Marc dozy. Dat klopt, heb een aflevering gezien van de rijdende rechter en daar was net zo een voorval. Die hovenier kon toen de schutting gewoon weer terug plaatsen