Caroline van der Plas (BBB) in de Tweede Kamer tijdens een debat
Volledig scherm
PREMIUM
Caroline van der Plas (BBB) in de Tweede Kamer tijdens een debat © ANP

Caroline deed waar ze goed in is: zich verontschuldigen en smoezen verzinnen

columnStel nou dat… we de Tweede Kamer aan de pillen zetten? Rutte herinnert zich bar weinig en dat lijkt besmettelijk. Want wat ging Caroline weer onderuit vorige week. De BBB moet zijn naam eer aan gaan doen: in vitaminen. Die zijn goed voor het geheugen en houden je wakker!

33 reacties

 • mannita sierink

  1 jaar geleden
  o en ik was nog niet klaar! waar blijven de echte vluchtelingen als de jezidivrouwen? en waarom heeft dit kabinet niet al veel eerder de afghanen die ons hebben geholpen opgehaald zoals de engelsen en de duitsers deden?en waarom zijn er nog steeds moskeen met geld uit foute landen? koranscholen waar kinderen leren een afkeer te hebben aan onze democratie? en zeer zeker dat halal slachten daar hoor ik geen vegetarier over renske?? dat moslimjongeren zo kwaadaardig hun gang kunnen gaan?nou jij wee
 • mannita sierink

  1 jaar geleden
  wat mij steeds meer stoort aan deze mensen met hun mening is, dat al die politici die compleet over de gewone hardwerkende goedwillende burger heen walsen dat daar geen of weinig kritiek op is.heeft u uw €1000 al binnen? bent u een van de vals beschuldigde toeslagen ouders? heeft u niet gezien hoe onze ouderen in de eerste corona ellende de dupe zijn geworden van foute daden van politici? word u beschermd tegen die veilige landers? kunt u gewoon over straat als vrouw,homo,jood? neen!!!!!
 • mannita sierink

  1 jaar geleden
  wat??? waar slaat dit op?? we hebben na alle leugens en valse beloftes,na totaal geen bescherming van politici! die zoveel mensen kapot hebben weten te maken! met duivels gemak moet ik helaas zeggen, deze vrouw broodnodig ze is eerlijk,ze durft te zeggen wat velen niet! durven,kijk nu maar na al dat geschreeuw in het toeslagen debat,zijn kaag! klavers! en ploumen! helemaal, daar heb je hem weer, vergeten waar ze ook al weer voor stonden!!! en dan carolien aanvallen? je moet wel durven! wauw!!
 • Job Mauritz

  1 jaar geleden
  Linkse media...
 • E. Lentekind- De Jong

  1 jaar geleden
  Het lijkt er op dat er geen kritiek mag zijn op, voor een aantal meelopers, de nieuwe verlosser die Van der Plas heet. Als de vos de passie preekt, bier let op je kippen!