De dansmarathon van SBS6.
Volledig scherm
PREMIUM
De dansmarathon van SBS6. © ANP

Dansmarathon van SBS6 was stijlloos

ColumnStel nou dat je dat idee van de 50 uur durende dansmarathon vooraf aan kinderen had voorgelegd? Vorige week ouwehoerde ik over een Kinderraad voor elke gemeente. Denk dat John de Mol ook een dosis gezond kinderverstand kan gebruiken. Iedere malloot kan toch bedenken dat die deelnemers helemaal naar de gedverdekkie gaan?

7 reacties

 • Bert de Swart

  1 jaar geleden
  Mijn gezonde verstand zegt me, niet kijken! Dit is walgelijk.
 • Eric Moll

  1 jaar geleden
  De film in kwestie is er een uit de jaren zestig. Titel: They shoot horses, don't they? en is een uitspraak van een deelnemer die, op sterven na dood, zich herinnert dat paarden met een genadeschot uit hun lijden verlost worden en kennelijk voor zichzelf een soortgelijk lot acceptabel zou vinden, middenin de marteling. Wie dit soort ongein wil zien is vergelijkbaar met idioten die snelwegongelukken filmen, zich verlustigen aan de ellende van anderen. De Mols psyche is total loss, irreparabel.
 • Sjoukje Edelenbos-de Groot

  1 jaar geleden
  Heb je wel eens gezien hoe de 4daagse lopers de laatste dag binnen strompelen of hoe de deelnemers aan een marathon tussen 2 andere lopers binnen gedragen worden? De mensen gaan zelf de uitdaging aan en zolang er voldoende medische begeleiding is heb ik er geen probleem mee. Er waren ruim voldoende artsen fysiotherapeuten en medisch onderlegde mensen aanwezig om de mensen te begeleiden, waarschuwen en adviezen te geven. Maar wie niet wil luisteren, tja ..... dat is een keuze.
 • Dientje Pison

  1 jaar geleden
  Aan kinderen voorleggen?! Waar heeft u 't eigenlijk over? Het was geen kinder-programma! Bent u soms aan 't hallucineren?! Er is inmiddels al genoeg over gezegd en geschreven en op uw (kinder) mening zitten we niet te wachten! Alle volwassen(!) dansers verkeren in goede gezondheid, dus snaveltjes dicht en oogjes toe!!!!!
 • Johan Arkes

  1 jaar geleden
  Iedereen vind er wel iets van. Uiteindelijk is het aan de deelnemers zelf. Begrijp niet goed waarom altijd overal kritiek op is.