Renske Kruitbosch
Volledig scherm
PREMIUM
Renske Kruitbosch © Reuters

De flitsbezorger, verwender wordt het niet

columnStel nou dat u op dit moment een onbedaarlijk zin heeft in een reep chocola. Handje hagelslag voldoet niet. Zou u een flitsbezorger laten komen?

7 reacties

 • Roelof Veldhuis

  1 maand geleden
  Echt sneu, en dat terwijl winkels al zo nodeloos lang open zijn. It is beyond me.
 • E van der Harg

  2 maanden geleden
  Gemakzucht, en niks anders. Ik bestel echt nooit wat. Ooit in een ver verleden leerde ik dat je essentiële zaken op voorraad hoort te hebben, en grijp je mis, dan is dat pech. Dan maar wat anders, of morgen. Maar de door en door verwende moderne ,mens wil op zijn wenken bediend worden. Voer, drank, kleren..t moet NU! Dat mag wat mij betreft dubbel zo duur worden.. is t gauw afgelopen met die krankzinnige racerij, dark stores en andere waanzin.
 • HAM Boelens

  2 maanden geleden
  Daarom zitten we te veel. Vroeger gingen we winkels kijken. Door de stad lopen. Je verlekkeren. Niks kopen want dat was te duur. Nu? Kijken waar je het goedkoopst kunt bestellen. En komen niet van de plek af. Ja fietsen. Maar wel electric. Ook de flitsbezorger. Waar gaat dat heen. We worden allemaal te dik.
 • Bart Alpha

  2 maanden geleden
  @Kloppenburg "Het wordt hoog tijd loonbelasting en winstbelasting te heffen op basis van nut." Waar wat zijn de criteria van: "nut"? En wie bepaalt wat nuttig is? Er zijn op het bedrijven terrein in Deventer genoeg bedrijven waar ik geen diensten van afneem. Voor mij dus niet nuttige bedrijven.
 • J.A.J. Velderman

  2 maanden geleden
  Helemaal waar Renske. Een zotte wereld.