Als we nu eens gewoon gaan genieten van de hitte, zegt columniste Renske Kruitbosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Als we nu eens gewoon gaan genieten van de hitte, zegt columniste Renske Kruitbosch. © Carlo ter Ellen / ANP

De hittehysterie is bijna lachwekkend

COLUMNStel nou dat we gewoon genieten van een bloedhete dag als vandaag?

13 reacties

 • k vegter

  3 maanden geleden
  Helemaal gelijk Joost!!
 • R.H. de Jong

  3 maanden geleden
  Hans van Dijk: zo is alles krom te praten. Het is heel makkelijk. Als iedereen het gezonde verstand gebruikt en daarnaar handelt en de eigen verantwoordelijkheid pakt hoeven we niet te pas en te onpas betutteld te worden. Gelukkig doen veel individuen, organisaties, werkgevers en instellingen dat. Blijft het in Nederland een prachtige samenleving waar het prima geregeld is. Waardeer dat! En natuurlijk blijven er altijd mensen die graag gestuurd willen worden, maar die hou je altijd.
 • Rogier De Groot

  3 maanden geleden
  Goede column en het sluiten van kinderopvang sluit ook nergens op. Beetje op de kinderen en zorgen dat kinderen voldoende drinken. Dan komt het allemaal doorgaans wel goed. Die hysterisch vind ik persoonlijk riskanter, ivm geloofwaardigheid. Stel dat het waarschuwen wel gerechtvaardigd is. Dan moet de waarschuwing ook aankomen.
 • Carin de Graaf-de Rijke

  3 maanden geleden
  Inderdaad de hysterie er omheen begint lachwekkend en ergerlijk te worden. Verwachten we een warme dag, een paar flinke buien of een stevige wind, dan krijgen we voorbeschouwingen, het moment zelf en de nabeschouwingen. Zo kun je een week lang de media vullen! Wedden dat we vandaag allemaal liveblogs en updates krijgen? Beelden van ouden van dagen die een ijsje krijgen en mensen aan het strand. Laat eens de hardwerkende mensen zien die zich in het zweet werken voor een ander, ook met deze dagen.
 • F. Post

  3 maanden geleden
  Kom ff een dagje in de bouw werken , wat een gezever allemaal. Dan is het weer te koud , dan weer te warm , dan ohja die boeren , corona , sinterklaas , vluchtelingen nog meer te zeuren. Ga eens genieten van uw leven het duurt maar even.