Columniste Renske Kruitbosch over het Dolfinarium en minister-president Mark Rutte
Volledig scherm
PREMIUM
Columniste Renske Kruitbosch over het Dolfinarium en minister-president Mark Rutte © Bram van de Biezen / ANP

De manager van het Dolfinarium was duidelijker dan Rutte

Stel nou dat u manager van het Dolfinarium was. Of van Nederland! Zou u Flipper nog steeds door een hoepel laten springen? En wat zou het allereerste landelijke probleem zijn wat u zou oplossen?

17 reacties

 • H de Vries

  2 weken geleden
  Allemaal voorbeelden waar andere ministers en staatssecretarissen de baas over waren, niet Rutte. Hoorden niet bij het ministerie algemene zaken waar Rutte de scepter zwaait.
 • J Visser

  2 weken geleden
  HAM ter Braak. En doen wij een goudvis een plezier in een kom? Of een kat in huis? Een kanarie in een kooi?
 • jos zoet

  2 weken geleden
  12 jaar niks betekenen... Ook een kunst...
 • Erik Biesemaat

  2 weken geleden
  @ H de Vries, ik begin vast, Albers vult wel aan: de kinderopvangtoeslag-affaire (was een pure aanslag op de rechtsstaat), de wijze waarop de Groningers nog steeds niet zijn gecompenseerd voor hun aardgasschade. Maar het ergste van alles: het liegen, draaien, vergeten en als klap op de vuurpijl het betalen van een dwangsom i.p.v. aan de WOO (voorheen WOB) te voldoen. Onder en door Rutte is het vertrouwen in de overheid tot onder nul gedaald.
 • H.A.M. ter Braak

  2 weken geleden
  Het zou van veel zelfkennis getuigen wanneer Renske zich even kritisch zou uitlaten over het houden en dresseren van paarden. Opgesloten worden en opdraven om trucjes of commando's op te volgen van mensen. Wat maakt het een slecht en het ander goed?