Krimbrug in brand.
Volledig scherm
PREMIUM
Krimbrug in brand. © AP

Dit is wel degelijk onze oorlog, ook al willen we hem niet

COLUMNPhaedra Werkhoven schrijft iedere week een column over wat haar bezighoudt.

20 reacties

 • wim paalderman

  4 maanden geleden
  Een bataljon van Oekraïense extreem-rechtse nationalisten plegen oorlogsmisdaden in het oosten van Oekraïne. Dit is de conclusie van een rapport dat gisteren is gepubliceerd door Amnesty International. Het Aidar-bataljon mishandelt mensen en gaat zelfs over tot executies, meldt Newsweek. Redactie 11-09-14, 14:08 Laatste update: 06-02-16, 11:18 Bron: Newsweek dit was de oorsprong van alle leed dat dat goed begrepen wordt .
 • G. Buter

  4 maanden geleden
  Ik lees hier heel veel onzin. We hebben 70 jaar de tijd gehad om vrede te zoeken met Rusland, maar dat niet gedaan. Onder leiding van de V.S. is er enkel koude oorlog gevoerd met provocaties en sancties. Als Europeanen hadden we allang vrede kunnen hebben met Rusland maar de V.S. willen dat niet. Op deze wijze komt er dus nooit geen vrede, maar dat wil de Navo ook niet..
 • D. Oostenrijk

  4 maanden geleden
  Beste Phaedra, heel veel sterkte en moed gewenst! zowel voor jou als ook voor de man die je hart stal. Met je column van vandaag maakte je voor mij maar weer eens goed invoelbaar dat het niet 'ver van ons bed' is maar een zenuwslopende realiteit vlakbij, met aan beide kanten mensen die van elkaar houden. We kunnen niet op alle barricaden tegelijk staan (en ik hoop dat ieder doet wat hij/zij kan) maar... Als ik nu 'de man die je hart stal' zie en/of hoor zal ik me daar extra van bewust zijn 🍀🕯
 • M.H. van den Brink

  4 maanden geleden
  In Mezza van gisteren bij de Stentor staat een interview met Roxane van Iperen. Lees dit eens.
 • Piet Van Vleuten

  4 maanden geleden
  Poetin hoort gewoon bij de club mensen. Achter de schermen geeft hij Zelensky gewoon een handje.