Renske Kruitbosch over vliegveld Teuge.
Volledig scherm
PREMIUM
Renske Kruitbosch over vliegveld Teuge. © Rob Voss / Carlo ter Ellen

Een boodschap aan alle 'klaagneu­zen' die zeuren over herrie van vliegveld Teuge

columnStel nou dat vliegveld Teuge voorgoed zou sluiten? Alles weg. Hangars. Horeca. Parachutisten. De rondvluchten boven de schitterende IJssel. De ‘Maaike, wil je met me trouwen?’-sleepjes. De zweefvliegtuigen. De leerling-piloten. Het vliegtuighotel. De helikopters. De hele bliksemse bende in één keer van de kaart geveegd.

18 reacties

 • B Zieleman

  1 maand geleden
  Ik denk dat er meer klachten komen naarmate er meer gevlogen wordt. Dat heeft consequenties qua fijnstofuitstoot en herrie. Dat jij er geen problemen mee hebt en goed tegen lawaai om je heen kunt, hoeft een ander daar nog niet tegen kunnen. En die groep die dus niét tegen zoveel lawaai kan, zijn dus volgens jou klaagneuzen? Ga je schamen!
 • Jan Baggen

  2 maanden geleden
  Altijd een verademing, die columns van jou. Zonder flauwekul en recht uit het hart ! Mijn kleinzoon, die altijd opgetild wilde worden om een overvliegend vliegtuigje van iets dichterbij te kunnen zien vind vliegtuigjes kijken opTeuge helemaal een top uitje (en ik dus ook).
 • willem eriks

  2 maanden geleden
  laat de kopers van bouwkavels in Teuge tekenen dat het voor hen verboden is te klagen straks zitten er van die ikke ikke ikke figuren uit de randstad tussen en dan heb je de poppen weer aan het dansen.
 • Harm Platz Platz

  2 maanden geleden
  Als je het niet aanstaat: Ga er dan niet wonen!
 • P. Bloemheuvel

  2 maanden geleden
  De opmerking van Dekker Werfhorst zegt denk ik meer over Dekker Werfhorst. Asjemenou wat een nivo