Renske en een dumphone
Volledig scherm
PREMIUM
Renske en een dumphone © Guus Schoonewille

Een dumbphone is zo’n dom idee nog niet: we kunnen 2 (!) werkdagen per week winnen

COLUMNStel nou dat vanaf vandaag alle smartphones wereldwijd werden uitgeschakeld. Klaboeng! Weg met die Samsung. Wat zou dat met ons doen?

7 reacties

 • Y bethume

  3 maanden geleden
  Ik heb naast mijn geavanceerde laptop ook een oud mobieltje. Prima!! Niet al het geneuzel van appjes,tikkies enz. Ik denk dat het de maatschappij een stuk prettiger en socialer zal maken zeker qua communicatie. We zullen weer meer persoonlijk contact gaan hebben bijv. of gewoon per mail. Weg met die åls maar voortschrijdende onzin. Waar ik ook loop,kijk, vrijwel iedereen loopt met zijn snuit achter een scherm
 • Roy Wesselink

  3 maanden geleden
  De technologische vooruitgang moet je niet willen stoppen, die gaat door, ieder kan toch zelf wel uitmaken wat hij/zij wil om te gebruiken ? Rutte komt het goed uit en verschuilt zich erachter, maar speelt het spel op het randje.
 • Peter van Dijk

  3 maanden geleden
  Jeroen Oosterlaar. Het is volgens mijn wel gecalculeerd geheugenverlies want zij weten een week later al niet meer wat zij de vorige week gedaan hebben of waar zij geweest zijn .
 • Jeroen Oosterlaar

  3 maanden geleden
  Eric, in dat geval heb je een wonder verricht ;) Bert, een beetje van beiden. Ik denk dat Mark zich uit eerste hand zeer bewust is van het apparaat achter het apparaat... Peter, denk je dat dat kwam door technologische tekortkomingen of dat het misschien toch wel selectief en gecalculeerd geheugenverlies was?
 • Peter van Dijk

  3 maanden geleden
  Bert Tongeren , ja Mark Rutte had ook zo telefoon maar moest wel steeds de berichten wisselen dus hij was steeds alles kwijt of hij wist van niets . Maar in Den Haag lopen ze toch steeds nog achter de feiten aan ,en dat zal ook wel nooit anders worden met dit kabinet .