Renske Kruitbosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Renske Kruitbosch. © ANP

En als we de mannen nu eens buitenspel zetten?

COLUMNStel nou dat we voor de gein de rollen om zouden draaien. We zetten mannen buitenspel. Die mogen bepaalde functies niet bekleden.

6 reacties

 • M.H. van den Brink

  2 maanden geleden
  Beste mensen, lees de column eens goed. Is begrijpend lezen nu echt zo moeilijk of wil je het niet begrijpen ? Kijk op YouTube naar het lied van Herman Finkers over: Daar boven in de hemel " . En de discussie tussen Andries Knevel en God over de leer. Maar zegt God, de leer komt de sfeer niet ten goede. Zo gaat dat met dogma's.
 • Sander van Schoonhoven

  2 maanden geleden
  Doe het eens. Een paar weekjes bijvoorbeeld. Kijken wat er gebeurt. Kijken hoe vol de winkelschappen nog liggen. Wie je vuilnis ophaalt. Wie je auto repareert als hij stil komt te staan. Wie je verwarming komt maken als je een storing krijgt. Laten we vooral hopen dat je huis niet in de fik vliegt. Lekker eten met je dinnetjes? Hopelijk geen zin in verse kost want vrij amper beoorrading. Leuke kleertjes besteld? Balen, praktisch geen logistiek. Be carefull what you wish for...
 • HJ Veltkamp

  2 maanden geleden
  Wanneer gaan we eens accepteren dat vrouwen en mannen verschillend zijn, verschillend reageren en verschillende behoeftes hebben.
 • Paul vd Wert

  2 maanden geleden
  Uitsluiten is per definitie FOUT. Maar gebeurt op allerlei terreinen, niet alleen mannen/vrouwen. Godsdienst, politiek, verenigingsleven, stad vs platteland en ga zo maar door. Enige wat helpt is op een normale manier met elkaar communiceren!
 • Elly Verrips

  2 maanden geleden
  Met zo'n discriminerende kliek wil een rechtschapen mens toch niets te maken hebben.